Maradványok

2009.06.01. 20:35

Ahogy tönkretette az életem, a megszokott, unalmas, de mégis saját és bevált életem, ami tökéletesen működött, amíg ő bele nem gyalogolt mindenbe. Mintha sáros (és szaros) cipővel végig flangálna valaki a fehér szőnyegen. Mindegy, hogy az éppen perzsa, plüss, flanell vagy egyszerű szocis padlószőnyeg, mindből nehéz kiszedni... Nem beszélve arról, hogy undorító nyomot hagy maga után, ha másképp nem emlékeimben tuti. "Itt volt egy folt.. lehet, hogy most nincs, de volt, tudom, emlékszem...."
Ahogy felépíttette bennem az érzéseimet, a saját semmilyen és üres világát megtöltve ezzel fénnyel és élettel. Közben ellopta tőlem azt, ami neki sosem volt, nem is lesz, bárhogy is erősködik, bárhogy is akarja.. Nekem volt életem előtte, erőm, akaratom és hitem, önbecsülésem, de ezeket most mind elvette egytől egyig!!!! De nem kérem vissza! Nem kell, tőle nem! SOSE!!!!!
Ahogy hülyét csinált belőlem heteken keresztül, és megrögzött, mániákus, depressziós (depressziósabb!!!) emberré változtatott! Rémálmokat átélő, összesküvés elméleteket gyártó elszürkült arcó beteg emberré tett, mert nem volt bátorsága bevallani a dolgokat, és éppen ezért bennem okozott rosszérzést, nekem lett miatta lelkiismeretfurdalásom!
Az elejétől fogva minden csak hazugság volt, megjátszotta magát és hihetetelen fájdalmat okozott nekem mindezzel! A "szerencsétlenkisfiú" imázs is szépen, tudatosan lett felépítve! Szavak mögé bújtatva, hogy ne ismerjem fel a csalást! Ne ismerjem fel azonnal, hogy valami nincs rendben! Ám a nagy szavak csak szavak maradtak, semmi érzelem nem volt mögötte, hiába erősködik és bizonygatja a dolgokat! Aki folyton csak ismétli, hogy már pedig ez és ez van, ilyen és ilyen érzelmei vannak, ott nagy probléma áll fenn, és nincs mögötte tartalom! Majd támad, és adja a sértett és szenvedő félt, de akkor is neki ennyi és kész... Szépen lejátsza a nagy halált, a hülye nagy szavaival, majd kisétál az egészből, mert így a legjobb, akkor is, ha "Nem szeretném, ha eltűnnél az életemből!"

Pedig ezt el kell fogadni!! Nem maradok tovább az összeszart szőnyegű lakásban!! Nem fogom kitakarítani, inkább felgyújtom, vagy kidobom, de a legegyszerűbb jó messzire kerülni a szagtól is!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://pocketmonster.blog.hu/api/trackback/id/tr881474649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása