Nemhiszemel

2009.08.18. 23:06

Úgy látszik tényleg lehet szuggerálni dolgokat....:D Napok óta gondolok egy bizonyos illetőre, és a mai este folyamán pont az a bizonyos illető hívott fel!!! Ez aztán a varázslat!!! Szerintem annyi év után, ami kettőnk mögött van kialakul egy olyan kapcsolat két ember között, ami inkább 3. típusú találkozáshoz hasonlítható. Már eleve a mi megismerkedésünk sem volt hétköznapi, a kapcsolatunk sem az, mert én ezt annak nevezem. Hiszen egy barátság a miénk!! Egy, azt hiszem örök és megbonthatatlan barátság!! Az első perctől kezdve ezt szerettem volna! Meg többet is, de az az idők során elhalványult, elmúlt, kiégett és maradt ez, ami.. Ez viszont sokkal fontosabb bárminél, mert így mindig velem lesz, maradt belőle valamim, amit meg kell becsülni!! Bármikor hívhatnám, amikor akarom, kereshetjük egymást mindenféle rosszérzés, és lelkiismeretfurdalás nélkül, és nem lesz semmi félelem bennem vagy kétség iránta!!
Telepatikus úton úgy érzem, sokat társalgunk egymással mi ketten, K és én!! :):):) Na, jó, nem úgy, hogy "sziahogyvagy" "köszjólmizuveled", hanem, ha erősen gondolok rá, akkor valahogy tudatja velem hogy mi a helyzet nála!! Most, kicsivel több, mint fél évvel a legutóbbi találkozásunk óta, erősen gondoltam rá, abban a pillanatban csörgött a telefonom! Jó, rendben, nem pontosan abban a pillanatban, hanem kicsivel később, de egy napra esett a két dolog!! :) És ettől remek, de tényleg igazán remek hangulatom lett, pedig ma még nem találkoztam vele... Majd fogok valamikor.. még a hét folyamán, és akkor elmondok neki sok mindent, amit csak neki mondok el!!! Mert neki olyan jó elmondani dolgokat, és olyan jó hogy el lehet mondani...

A bejegyzés trackback címe:

https://pocketmonster.blog.hu/api/trackback/id/tr291474961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása